Back to Question Center
0

Στο Radar μου / Ιανουάριος Skincare ξεκινά το πρώτο μέρος

1 answers:

Χθες το βράδυ μια δέσμη των προϊόντων της τρέχουσας φροντίδας του δέρματος τελείωσε όλα με τη μία. Μου τηλεφωνήστε, αλλά ανοίξτε ένα νέο καθαριστικό, ορός και λάδι ταυτόχρονα είναι μια από τις απλές χαρές που είμαι εξαιρετικά ευτυχισμένος κατά τη διάρκεια αυτών των σκοτεινών ημερών στις αρχές Ιανουαρίου. Αισθανθείτε παρόμοια;. Εδώ είναι μερικοί newbies που οργανώνονται με σκοπό να φωτίζουν το πνεύμα και το δέρμα σας //

On My Radar / January Skincare Launches Part 1

Sensitive & amp;. Reactive Skin / Νέα μάρκα Η Sond κυκλοφόρησε στο Ηνωμένο Βασίλειο στο τέλος του περασμένου έτους μαζί με το πιό καταθλιπτικό δελτίο τύπου που έφτασε ποτέ στο κατώφλι μου:. το διοξείδιο του πυριτίου μειώνεται ταχέως σε ετήσια βάση, με την παραγωγή να είναι χαμηλότερη για τις γυναίκες από τους άνδρες και να καταστρέφεται ταχύτερα - купить мебель для улицы. Αυτό είναι ένα bugger για εμείς οι γυναίκες (και τελικά οι άνδρες) Â στο δέρμα μπροστά â € "χρειάζεται την ορυκτή μορφή του πυριτίου για να υποστηρίξει το κολλαγόνο, το οποίο είναι βασικά η γραμματοσειρά όλων των νέων / δέρμα ομορφιά χάρη στην ικανότητά του να κρατήσει το δέρμα bouncy. και ισχυρή.

Μην ανησυχείτε - δεν είχα απλά να πάω σε ένα παθιασμένο κακό για το διοξείδιο του πυριτίου: αυτό σχετίζεται με τη Sond επειδή βασίζονται στην περιοχή των τεσσάρων μερών στις εξουσίες της πυριτίας. από χαλαζία, ρίχνοντας και κάποια καταπραϋντική γλυκερίνη, στα τρία τοπικά προϊόντα (ένα σπρέτζ, ορός και λάδι). Ο αριθμός τέσσερα είναι ένα συμπλήρωμα που περιέχει πυρίτιο, μαγνήσιο και ασβέστιο.

On My Radar / January Skincare Launches Part 1

Blackheads / Itâ € ™ s πραγματικά αρκετά ενοχλώντας ότι τα σπυράκια και η ακμή είναι συγκεντρωμένα μαζί σε ολόκληρο το "σβησμένο δέρμα" σάκο?. αυτοί είναι εντελώς διαφορετικές καταγγελίες. Οι προσιτοί βασιλιάδες της La Roche-Posay έχουν επιτύχει ευτυχώς και έφτιαξαν έναν νέο ορό που ονομάζεται Blackhead Effeclar K (+) . Το LRP στέλνει πάντα κατά μήκος της έρευνας με τις νέες εκτοξεύσεις τους που παίρνουν λίγες λίγες ενδείξεις για να αφομοιώσουν, αλλά εγώ το έσκαψα για να φανώ με αυτή τη σύνοψη:

1) blackheads = οξειδωμένα λάσπες / . ) υπερκερατινοποίηση

2) οι καθημερινοί επιθετικοί αναγκάζουν το λιπαρό δέρμα να υποβληθεί σε οξείδωση και να ενθαρρύνει την υπερπαραγωγή του πετρελαίου που οδηγεί σε προβλήματα

On My Radar / January Skincare Launches Part 1 LRP έχουν αντιμετωπίσει όλα τα παραπάνω με έναν τύπο. που περιλαμβάνει αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε (η οποία θα μειώσει τις επιπτώσεις της ρύπανσης / φτωχό τρόπο ζωής), αντι-σμήγμα παράγοντα airlicium, σαλικυλικό οξύ για να απελευθερώσει τους αποκλεισμένους πόρους και Sebulyse για τη ρύθμιση του σμήγματος. . 34) Πλύση ξυλάνθρακα Detox Warming Detox . Η διαδικασία της χρησιμοποίησής της από μόνη της είναι αρκετά συναρπαστική - πρόκειται για ένα δεύτερο καθαρισμό (ανανέωση: πρώτα καθαρισμός θα πρέπει να αφαιρέσει επιφανειακά υπολείμματα όπως λάδι ή μακιγιάζ, δεύτερο στην πραγματικότητα καθαρίζει ) που ξεκινά ως ζελέ, θερμαίνει. και γίνεται ένα λάδι και, τέλος, αφρίζει όταν αναμιγνύεται με νερό και ξεπλένεται. Περιέχοντας μύρο για να καταπραΰνει και πηλό καολίνης για να τραβήξει τις ακαθαρσίες, itâ € ™ s λίγο λιγότερο έντονη εκδοχή της μάσκας.

Ειδικός για περιποιήσεις προσώπου και περιποίησης προσώπου για το Santuary Nichola Joss λέει: "Προτείνω να εφαρμόσετε τη Μάσκα θερμικής Detox 5 λεπτών σε βασικές περιοχές συμφόρησης που χρειάζονται λίγο επιπλέον TLC μετά τον καθαρισμό με αυτό. Συμφωνώ ολόψυχα με τη συμβουλή της, αν και ίσως προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πέντε ημέρες την εβδομάδα για να αποφύγετε την υπερβολική επεξεργασία του δέρματος εκτός εάν είναι επιρρεπείς σε βαθιά κυστική ακμή.

2 days ago