Back to Question Center
0

Dana Lorenz, σχεδιαστής κοσμημάτων: Αποκλειστική συνέντευξη tFS

1 answers:

Πρόσφατα παρακολούθησα μια εκδήλωση που φιλοξένησε η σχεδιάστρια κοσμημάτων Dana Lorenz στη νέα μπουτίκ της στο Μανχάταν.

Ο κομψός σχεδιαστής πίσω από το Fenton / Fallon ήταν σε ετοιμότητα για να βοηθήσει 20-κάτι online συγγραφείς και συντάκτες κάνουν το δικό τους κομμάτι του κοσμήματος - δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται!

.

Η δαπάνη για μια ώρα εργασίας με πένσες που προσπαθούν να προσδώσουν γοητεύει σε μια αλυσίδα μου έδωσε ένα νεότατο σεβασμό για την τέχνη της κατασκευής κοσμημάτων, και όταν πρόκειται για αυτόν ακριβώς τον τομέα, λίγοι σχεδιαστές - softwareentwicklung qualitaetssicherung. είναι πιο ζεστό από τη Dana Lorenz.

Ένα από τα αγαπημένα των διασημοτήτων που κυμαίνονται από την Kristen Stewart μέχρι την Πρώτη Κυρία Michelle Obama, τα κομμάτια του Lorenz είναι αυθεντικά, τολμηρά, εντυπωσιακά και το πιο σημαντικό, πάντα για να πεθάνεις για κομψό.

η TFS μίλησε με την Lorenz για την επερχόμενη εισβολή της σε μια συλλογή κοσμημάτων των ανδρών, τα αγαπημένα της υλικά για συνεργασία, τη συνεργασία της με το J. Crew κ.α. 2) Το Fashion Spot: Έχετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο στο μυαλό σας όταν σχεδιάζετε;

Dana Lorenz: Σκέφτομαι μόνο αυτό που κάποιος θα ήθελε να φορέσει να αισθάνεται πραγματικά. εξαιρετική και μοναδική, αλλά εντελώς άνετα.

tFS: Αγαπημένο υλικό για να δουλέψω με;

DL: Πραγματικά αγαπάω ορείχαλκο;. Είναι φθηνό αλλά βαρύ, και αισθάνεται ουσιαστικό να κρατήσει.

DL: Συνάντησα τη Jenna Lyons σε δείπνο στο σπίτι της Maria Cornejo -. μιλήσαμε και μίλησαμε και μέχρι το τέλος της νύχτας δημιουργήθηκε μια συνεργασία.

tFS: Μπορείτε να μας δώσετε οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη συλλογή των ανδρών σας;

DL:. Κράνη, όπλα, άγκυρες - Δεν ήθελα τίποτε από αυτά. Θα είναι νέος και αρρενωπός, αλλά ρομαντικός. Θα είναι φανταχτερός αλλά και ισχυρός. Είναι η σύγχρονη εκδοχή αυτού που θα βρείτε στο γραφείο του παππού σας - μια γραφική νοσταλγία.

tFS: Â Τι σας προσέλκυσε τη θέση Freeman Alley;. 2) Συνέβη σε αυτό, ενώ ψάχνει για χώρους γραφείων. Δεν μπορούσα να το περάσω, έτσι βάζαμε το γραφείο στο πίσω μέρος του καταστήματος για να μην χάσουμε τον χώρο των καταστημάτων. Â Μόλις τώρα διαχωρίζουμε και μετακινούμε το στούντιο σχεδιασμού σε ένα μεγάλο χώρο προς τα πάνω.

DL: Συλλέγομαι vintage, οπότε κάνω κράτηση στα ράφια που βασίζονται

tFS: Πως επιλέγετε τα παπούτσια και τα ρούχα που πωλούνται επίσης στην μπουτίκ σας;. για την τρέχουσα εποχή του κοσμήματος. Τα παπούτσια είναι από την Ruthie Davis. Η Patti WIlson πάντα στυλίζει τα κοσμήματα και τα παπούτσια της για ιταλικά Vogue βλαστούς, και πάνε τόσο καλά στο χώρο!

tFS: Υπάρχει κάποιος διασημότητα που έχει φορέσει ένα από τα. κομμάτια που σας ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα;. Όποιος δεν έχει φορέσει ακόμα ένα από τα κομμάτια σας που θα επιθυμούσατε;

Θέλω να πω, celebs ρίχνονται τόσο πολύ ελεύθερα εμπορεύματα και απλά donâ € ™. Να εκχωρήσετε το αγρόκτημα, να το πω. Είμαι ενθουσιασμένος που η Πρώτη Κυρία επιλέγει να αγοράσει και να φορέσει τα κομμάτια μου.

tFS: Τι νομίζετε ότι κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στο ντουλάπι της όταν πρόκειται για κοσμήματα;

. ) DL: Κλώνοι μαργαριταριών σε διάφορα μήκη, αλυσίδες ποδηλάτων σε διάφορα μέταλλα και τουλάχιστον ένα καταπληκτικό "κομμάτι τέχνης" ενός κολιέ δηλώσεων.

tFS: Το πιο πολύτιμο κομμάτι στο ντουλάπι σας;

DL: Η στρουθοκαμήλου μου Balenciaga tote. Δεν είναι καθόλου η τσάντα μοτοσυκλέτας, έτσι κανείς δεν ξέρει τι είναι, αλλά όλοι ρωτάνε.

tFS: Ένα πολυτελές προϊόν στη λίστα επιθυμιών σας;

DL: Μια καραμέλα σοκολάτας Birkin. Ναι καλά.

6 days ago