Back to Question Center
0

Το Μιλάνο προσπαθεί να εκβιάσει τη Νέα Υόρκη Από μια μέρα της εβδομάδας μόδας

1 answers:

DVF Anna Wintour

Ο διεθνής πόλεμος εξακολουθεί να μαστίζει, αλλά τώρα ο Μιλάνο παίζει έξυπνα. Η πατρίδα της πολύτιμης εβδομάδας της μόδας της Ιταλίας κυκλοφόρησε μια δήλωση που πιθανώς θα έχασε τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο ο ένας εναντίον της άλλης στη σύγκρουση για τον προγραμματισμό πασαρέλας τον Σεπτέμβριο.

Ο πόλεμος χλοοτάπητας ξεκίνησε όταν η Μιλάνο αποφάσισε να αλλάξει τις ημερομηνίες εμφάνισής τους λόγω των προθεσμιών παραγωγής του εργοστασίου, θέτοντας το νέο πρόγραμμά τους να συμπέσει με τις εβδομάδες μόδας του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης,. Ο κόσμος ήταν εξαγριωμένος και η CFDA της Νέας Υόρκης ισχυρίστηκε ότι το σώμα μόδας του Μιλάνου, Camera Nazionale della Moda Italiana (CNMI), απείλησε - granada real estate. ). Ο Jonathan Newhouse του Conde Nast International προειδοποίησε το ιταλικό φορέα μόδας ότι οι συντάκτες της Conde θα εγκατέλειπαν οποιεσδήποτε εκδηλώσεις στο Μιλάνο σε σύγκρουση με τις πασαρέλες της Νέας Υόρκης ή του Λονδίνου.

Το Μιλάνο αποφάσισε να σπάζει λίγο-ή ακριβέστερα, αποφάσισε να προσποιούσε τη σπηλιά ως μέρος ενός αρκετά έξυπνου παιχνιδιού. Η CNMI δημοσίευσε μια δήλωση λέγοντας ότι θα κινήσει την εβδομάδα της μόδας του Σεπτεμβρίου 2012 στο προηγουμένως συμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα υπό την προϋπόθεση ότι η Νέα Υόρκη θα χάσει μια από τις ημέρες εβδομαδιαίας μόδας της στο Λονδίνο το 2013 και το 2014. Έτσι, η εβδομάδα μόδας των οκτώ ημερών της Νέας Υόρκης. θα ξυριστεί σε επτά, για να φιλοξενήσει μια μέρα για ανδρικές εμφανίσεις στο Λονδίνο.

Στο πρόσφατο παρελθόν, οι αθλητικές εκδηλώσεις του Λονδίνου έχουν επικαλύψει την πρώτη μέρα της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου και η πλειοψηφία των επιμελητών μόδας παρέλειψε τα αγόρια Brit υπέρ των θρυλικών ιταλικών σπιτιών που παρουσιάζουν τις τελευταίες δημιουργίες τους στην πασαρέλα. Το Μιλάνο δεν είχε προσφερθεί στο παρελθόν να μεταφέρει τις εμφανίσεις του μια μέρα για να φιλοξενήσει το Λονδίνο, αλλά η προσφορά του για το συμβιβασμό του δράματος της εβδομάδας μόδας εξαρτάται από την προθυμία της Νέας Υόρκης να κάνει αυτή τη θυσία.

Για να είμαι ειλικρινής, οι οκτώ ημέρες του NYFW μοιάζουν πολύ (εγώ είμαι εγωιστικός, εξαντλητικός!), Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι οι άνθρωποι της δύναμης της μόδας (Queen Fashion Bees, Vogue. Ο συντάκτης Anna Wintour και ο πρόεδρος της CFDA Diane Von Furstenberg έρχονται στο μυαλό τους για να παραιτηθούν από το έδαφός τους. Η διαπαιδαγώγηση της Νέας Υόρκης ως πόλη μόδας διακυβεύεται εδώ: θα αποτελούσε ένδειξη σοβαρής αδυναμίας για την αμερικανική πρωτεύουσα μόδας να παραδώσει οποιαδήποτε στιγμή της εμφάνισής της.

Η ιταλική μόδα της πρωτεύουσας γνωρίζει ότι η Νέα Υόρκη θα είναι απρόθυμη να παραχωρήσει οποιοδήποτε από τα δικά της εδάφια στο Λονδίνο, ίσως άδικο, οπότε αυτός ο ελιγμός θα μπορούσε πιθανότατα να ανοίξει τις δύο αγγλόφωνες πρωτεύουσες μόδας ενάντια στον άλλο,. ενδεχομένως να αγκαλιάζει το Μιλάνο από το δράμα.

Οι προτεινόμενες αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα θα ωθούσαν επίσης την εβδομάδα μόδας του Παρισιού μια μέρα πίσω. Για να μην ξεχάσετε: όλη αυτή η κερασιά ήρθε επειδή η Μιλάνο ανησυχούσε για τις σφιχτές προθεσμίες παραγωγής της. Και αν κάποιο από τα μέρη διαφωνήσει με αυτούς τους όρους, το Μιλάνο θα ακυρώσει την προσφορά του για να παίξει ωραία. Η βιομηχανία μόδας της πεινασμένης μόδας του Μιλάνου χρειάζεται να χάσει χρόνο.

Το CFDA επιβεβαίωσε ότι έλαβε τη δήλωση του Μιλάνου (όχι μείζονα νέα: ήταν δελτίο τύπου), αλλά δεν σχολίασε περαιτέρω. Το Βρετανικό Συμβούλιο μόδας δημοσίευσε μια προσεκτική αλλά πιο λεπτομερή δήλωση:

"Έχουμε μόλις λάβει μια επίσημη επιστολή από την Camera Nazionale Della Moda Italiana μετά τη συνεδρίαση του συμβουλίου τους νωρίτερα σήμερα. Θα συζητήσουμε αυτή την πρόταση απευθείας με τους ομολόγους μας στην CNMI, την CFDA και την Federation Française de la Mode. Η προτεραιότητά μας είναι να βρούμε σταθερότητα και συμφωνία για να διασφαλίσουμε ότι η προσοχή μπορεί να επικεντρωθεί στους σχεδιαστές και τις συλλογές τους εγκαίρως για την εβδομάδα μόδας τον Φεβρουάριο. "

Αυτός είναι ο πόλεμος.

[Διαβάστε περισσότερα στο WWD & amp;. Fashionista ]

Η εικόνα δόθηκε από fashiongossip10. blogspot. com

April 5, 2018