Back to Question Center
0

6 τρόποι να κάνετε την κίνηση σας χωρίς στρες

1 answers:

Μπορούμε να μιλήσουμε για το καλοκαίρι διασκέδαση ό, τι θέλουμε, μπορούμε να φανταστούμε για beachwear και ακόμη και χύμα μέχρι τις υπάρχουσες ντουλάπες μας το καλοκαίρι. με τις τελευταίες και μεγαλύτερες μορφές, αλλά για πολλούς από εμάς, ένα καλοκαιρινό γεγονός μπορεί σίγουρα να δημιουργήσει ένα ψυχολογικό σκοτεινό σύννεφο: κινούμενη μέρα. Είτε είναι σε ολόκληρη τη χώρα είτε απέναντι από το δρόμο, μια μικρή στρατηγική πηγαίνει πολύ μακριά. Δεν χρειάζεται να αφήσετε την προ-κίνηση άγχος να σας δώσει νεύρα (εκτός από αυτά για πρώτη και δεύτερη ημερομηνίες). Εδώ είναι μερικές κινούμενες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε τη διάθεσή σας και τη μετάβασή σας σε ένα νέο σημείο.

Δεν υπάρχει σχέδιο είναι πολύ νωρίς

Φαίνεται προφανές; - registrations oprah weekend. Αλλά σκέφτηκα ότι θα συμπεριλάβω μια υπενθύμιση ότι πραγματικά, δεν προγραμματισμός, brainstorming ή δημιουργία λίστας σχετικά με την κίνηση σας θα είναι πολύ νωρίς. Όσο καλύτερα είστε προετοιμασμένοι, τόσο καλύτερο είναι το σχέδιό σας, τόσο λιγότερος είναι ο φόβος σας. Είναι αλήθεια ότι τα καλύτερα σχεδιασμένα σχέδια πηγαίνουν συχνά στραβά, αλλά απλά κάνοντας ένα (ακόμα και αν μια απρόβλεπτη περίσταση το ανατρέπει) μπορεί να σας βοηθήσει να διευκολύνετε το μυαλό σας. Τι είδους λίστες είναι χρήσιμες;. Οι τυποποιημένες λίστες υποχρεώσεων σχετικά με τη συσκευασία, την αλλαγή των εντύπων διεύθυνσης, την εξάπλωση της νέας κουκούλας και την εξεύρεση του νέου πλησιέστερου χυμού Jamba είναι όλα νόμιμα.

Η Μεγάλη Καθαρισμός

Αφήστε να είναι η ώρα να ξεφορτωθείτε τη συνήθεια των μυστικών πακέτων σας, καθαρίζοντας τον τόπο σας από οτιδήποτε δεν πηγαίνετε. να χρειάζεστε ή να χρησιμοποιείτε στη νέα σας θέση. Μην κατακλύζεστε, αν έχετε προγραμματίσει μπροστά δεν χρειάζεται να είναι ένας μαραθώνιος όλη μέρα. Μπορείτε να κάνετε ένα δωμάτιο ή ένα ντουλάπι κάθε φορά. Τι είναι οι υποψήφιοι για κατάργηση;. Σκεφτείτε τα κουτιά τροφίμων που μπορούν να δωθούν ή πρέπει να πεταχτούν λόγω της λήξης τους. Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται ότι τα μπαχαρικά παραμένουν καλά, όπως για χρόνια. Δεν το κάνουν. Και δεδομένου ότι δεν είναι ακριβά, ίσως απλά θέλετε να αγοράσετε ένα νέο κομμάτι για τη νέα σας θέση. Πολλοί από εμάς έχουν πάρα πολλά πιάτα, μπορείτε να απαλλαγείτε από μερικούς;. Δείτε αν η βιβλιοθήκη σας παίρνει δωρεές για βιβλία που δεν θέλετε πλέον να κρατάτε γύρω σας.

Αποφύγετε την ανάγκη να θυμίσω

Πριν καθαρίσετε και συσκευάσετε, θα πρέπει να χαλαρώσετε την αποφασιστικότητά σας να είστε αποτελεσματικοί. Θα είναι δελεαστικό να καθίσετε και να κοιτάξετε μέσα από αυτό το κιβώτιο παπουτσιών των σημειώσεων της μέσης σας σχολής σε φίλους, αλλά είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε και μετά την μετακίνησή σας. Ο καθαρισμός και ο χρόνος συσκευασίας δεν είναι χρόνος για να πάρετε υπερβολικά συναισθηματικά ή συναισθηματικά.

Κάνετε τη συσκευασία ευκολότερη για τον εαυτό σας

Μερικές συμβουλές συσκευασίας μπορούν να κάνουν τη διαδικασία πολύ πιο εύκολη. Εάν είστε σε έναν προϋπολογισμό, ελέγξτε έξω το craigslist και δείτε ποιος δίνει μακριά κινούμενο εξοπλισμό που δεν χρειάζονται προτού να αγοράσετε τα πάντα από τα Γραμματοκιβώτια κλπ. Φυσικά, αν έχετε τα χρήματα, μπορεί να είναι πιο γρήγορα και πιο εύκολα. αγοράστε ένα κιτ συσκευασίας, κάντε ό, τι λειτουργεί για εσάς. Αντί να αναγράφετε τα κιβώτια από τα περιεχόμενα, να τα επισημάνετε από το δωμάτιο που πρόκειται να καταλάβουν. Χρησιμοποιήστε τα φύλλα και τα μπλουζάκια ως μαξιλάρι. Και μην φοβάστε να συσκευάσετε τα συρτάρια σας και με αντικείμενα. Απλά ταινία πάνω από τα συρτάρια, ώστε να μην πέσουν έξω κατά τη διάρκεια της κίνησης. Κάνοντας κουτιά σε τραπέζια, αντί σε πατώματα, ενώ πακετάρετε είναι καλύτερο για την πλάτη σας και τα επίπεδα ενέργειας.

Φροντίστε το Nitty Gritty

Αυτό είναι το μέρος που μπορεί να είναι εντελώς τρομακτικό, ειδικά για μια πρώτη μεγάλη κίνηση. Υπάρχουν οργανισμοί για να καλέσετε και το ταχυδρομείο και το γραφείο του γιατρού και τα αρχεία για να αλλάξετε. Εδώ είναι τα βασικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε: Μάθετε εάν η ιδιοκτησία σας είναι ασφαλισμένη κατά τη διάρκεια της κίνησης από τον ασφαλιστή σας στο σπίτι. Ρωτήστε τους αν οι λογαριασμοί ασφάλισης σας θα αλλάξουν με τη νέα τοποθεσία και θα λάβετε ένα απόσπασμα, ώστε να μπορείτε να κάνετε αγορές εάν χρειάζεται. Κάνετε το ίδιο με την αυτόματη ασφάλισή σας, αν είναι απαραίτητο. Επικοινωνήστε με το USPS (μπορείτε να μεταβείτε στον ιστότοπό του) και να αλλάξετε τη διεύθυνσή σας. Ακυρώστε τις συμμετοχές στο γυμναστήριο και μεταφέρετε συνδρομές περιοδικών στη νέα σας διεύθυνση. Εάν έχετε ιατρικές συνδρομές, τις μεταφέρετε σε ένα βολικό φαρμακείο. Καλέστε κάθε εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τις τρέχουσες υπηρεσίες κοινής ωφελείας και να τις ακυρώσετε ή να μεταφέρετε στη νέα σας θέση. Υπάρχει ATM Chase σε κάθε άλλο μπλοκ στο Μανχάταν, αλλά όχι απαραίτητα στη νέα πόλη ή τη γειτονιά σας. Ο παράγοντας που αφορά το εάν ή όχι μπορεί να θέλετε να αλλάξετε τράπεζες πριν ή μετά την κίνηση. Εάν αυτό ακούγεται συντριπτικό, γράψτε αυτές τις πληροφορίες κάτω σε μια λίστα και ελέγξτε το μακριά καθώς ολοκληρώνετε.

Κρατήστε τα έσοδά σας

Η μετακίνηση μπορεί να είναι μια μεγάλη αποκοπή φόρου, επομένως διστάσετε να κρατήσετε ένα φάκελο με τις αποδείξεις σας κοντά. Εάν πρέπει να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο, αν έχετε μισθώσει μετακινητές, ανεξάρτητα από τις δαπάνες που σχετίζονται με την κίνηση σας, κρατήστε τις καρτέλες και να έχετε χαμηλότερο φορολογικό λογαριασμό επόμενη φορολογική περίοδο.

Μην φοβάστε να ελέγξετε τη συσκευασία

Τι πακέτο είναι αυτό;. Λοιπόν, πολλοί δήμοι δημιουργούν ένα πακέτο καλωσορίσματος "νέου κατοίκου" που είναι δωρεάν κατόπιν αιτήματος μέσω του δημαρχείου. Είναι γεμάτα από κάθε είδους πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να εξομαλύνετε τη νέα σας ρύθμιση. Στην πραγματικότητα, αν βρίσκεστε στα πρώιμα στάδια προγραμματισμού, όπως στις τιμές και κοιτάζοντας διαφορετικές γειτονιές, μπορεί να θέλετε να πάρετε κάποια από αυτά μπροστά από το χρόνο, για να σας βοηθήσουμε να λάβετε την απόφασή σας.

April 5, 2018