Back to Question Center
0

Οι τατουάζ επεισοδίων της σημερινής ουσίας του Topshop δοξάζουν την αυτο-βλάβη;

1 answers:
Do Topshop’s Temporary Scar Tattoos Glorify Self-Harm?

Topshop Confetti Freckle Τατουάζ?. Image Topshop

Στις 8 Οκτωβρίου, η Topshop κυκλοφόρησε μια σειρά από χρυσά προσωρινά τατουάζ με τη μορφή ουλών και ατελειών του σώματος για να προωθήσει την ενδυνάμωση και την αγάπη του εαυτού. Ο λιανοπωλητής μόδας της Bruty συνεργάστηκε με τη φοιτητή σχεδίου κοσμημάτων Lucie Davis για αυτό το έργο και δήλωσε ότι «κάθε τατουάζ έχει σχεδιαστεί για να γιορτάζει τις ατέλειές μας και όχι να τις κρύβει, από το χτύπημα των χρυσών φιδιών μέχρι τα σχέδια σημείων. "

Do Topshop’s Temporary Scar Tattoos Glorify Self-Harm?

Τατουάζ Scar Topshop?. Εικόνα: Topshop

Εκτός από τατουάζ από χρυσό ουλή , η συλλογή αποτελείται επίσης από - vps barato. χρυσές κουκίδες (για να μιμούνται κρόσια του δέρματος). Και κάθε σχέδιο έρχεται με ένα μήνυμα στη συσκευασία, όπως "ελαττώματα που αξίζει να αγωνιστούμε", "ελαττωματικά φακάρια αγκαλιάζουν τα χαρακτηριστικά σας" και "γιορτάζοντας τη διαφορά. "Ενώ η πλειοψηφία των faux τατουάζ φαίνεται να πωλούνται έξω, οι πελάτες παίρνουν αυτά τα τατουάζ πολύ σοβαρά.

Ένας κριτικός έγραψε στον ιστότοπο: "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το κορυφαίο κατάστημα δοξάζει εαυτούς ουλές, αν και δεν διαφημίζονται ως αυτοαγγείες ουλές, οι ουλές τοποθετούνται στο χέρι σε μια σειρά που είναι. η στερεότυπη ιδέα της αυτοτραυματισμού, απόλυτα αηδιασμένη. "

" Η ζωή στην εποχή του Photoshop και τα εργαλεία αεροψεκασμού, το δέρμα είναι πάντα υπό πίεση για να είναι «τέλεια», δήλωσε η Topshop σε μια δήλωση που προώθησε την σειρά. Η Nadia Mendoza της Ομάδας Αυτοεκτίμησης, η οποία αντιμετώπισε αυτοτραυματισμό, λέει Daily Mail , «Με 1 στους 4 που υποφέρουν από πρόβλημα ψυχικής υγείας,. να αντιμετωπίσετε το ζήτημα, αλλά όχι μέσω αυτοκόλλητων μεταφορών. Αισθάνομαι ότι είμαστε μόνο ένα βήμα μακριά από ένα self-harm emoticon. "

Do Topshop’s Temporary Scar Tattoos Glorify Self-Harm?

Εικόνα: Topshop

Μια αναφορά για την αφαίρεση των τατουάζ από την Topshop . org states , "η Topshop δεν θα πρέπει να εξομαλύνει την αυτοτραυματισμό ή να την παρουσιάσει ως τάση μόδας. Όχι μόνο είναι η γοητεία της αυτοτραυματισμού επικίνδυνη για την κυρίως εφηβική δημογραφική, αλλά επιβλαβή για τους άλλους που έχουν αγωνιστεί με αυτοτραυματισμό και να δούμε τι για αυτούς, είναι μια οδυνηρή υπενθύμιση που παρουσιάζεται ως αποδεκτή-όσο το προσωρινό και κομψό της. "

Ένας εκπρόσωπος της Topshop αργότερα αναμεταδόθηκε στην Daily Mail ότι η μάρκα" ζητά συγγνώμη για οποιαδήποτε αγωνία ή παράβαση που προκάλεσαν αυτά τα προϊόντα. Τα εν λόγω προϊόντα αποτελούν μέρος της σειράς «Freedom», η οποία αποτελεί μια σειρά παραχωρήσεων που πωλούνται στα καταστήματα της Topshop από έναν τρίτο παραχωρησιούχο. "Η δήλωση συνεχίζει να λέει ότι" τα σχόλια των πελατών λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη και ως εκ τούτου έχουμε δώσει εντολή στον εν λόγω παραχωρησιούχο να αφαιρέσει αυτή τη συγκεκριμένη συλλογή προϊόντων Freedom από τα καταστήματα της Topshop και την Topshop. com αμέσως. "

Ενώ η γραμμή τατουάζ ατέλειας εξακολουθεί να υπάρχει ηλεκτρονικά στο Topshop, όλα τα στοιχεία έχουν επισημανθεί ως πωληθέντα. Ίσως η Topshop να ακούει τους πελάτες της τελικά.

[μέσω Ημερήσια αλληλογραφία ]

April 5, 2018